Followers Sejati

Nuffnag

Adverlets

Wednesday, March 14, 2012

Anak Bapak

Cool~ Aku nak jugak Baju macam nih!! hahaa!!
Assalamualaikum! Haha.. Hari ni aku saja2 kebosanan. Baru abes 1st paper, balik bilik.. malas nak studi untuk next paper esok, bercanda dekat internet dulu sat sementara tunggu gastrik nak gi lunch.

Post sat pasal Yamaha R1 dan anaknya. R15. Hehee~ Enjoy! saje2 je nih.
Credit foto to http://www.facebook.com/R15v2


Smart haram en bapak dengan anak saing2... hua hua




Kalau tak mampu nak angkat superbike R1, R6, angkat ni sudah laa.. Haha. Tapi malaysia xde, dia jadik FZ. Ramai rider FZ convert jentera mereka kepada r15. Sebab asas nya motor yang sama, tapi diubah sikit lalu masuk ke Malaysia dengan nama Yamaha F150i, Indonesia Yamaha Vixion. Spec jugak downgrade sikit. Hampeh punya pak cik Hong Leong. Phuii!!


Latest version. Yamaha r15 v2.0 lebih menyerupai.. sebab dia dah jadik separated seat. Yang lama punya seat panjang tuh... Haha.



Haha.. Ingat korang je ke ada kelas tuisyen??


nota kaki: "Kalau salah tu tegur- tegur lah. Kadang- kadang aku over ke, fakta salah ke, ajaran sesat ke, then korang lagi otai dan lebih mengetahui. ajar la aku yang noob nih. heh. peace!!"

2 comments:

Cik Saila said...

like R1!

budak terpaksa said...

perghhh.. minat R1 eh awak... haha. ganas~

Nuffnag